Våra enheter

Kontoret på första våningen

På Kontoret sköts det mesta administrativa i huset. Vi driver bland annat husets hemsida och Facebook samt ansvarar för klubbhusets informationsmaterial.
Vi driver husets reception, där vi tar emot samtal och våra besökare. Kontoret ansvarar även för medlemsintroduktioner och studiebesök från olika verksamheter.
På Kontoret driver vi även en egen tidning, ”Fontänhusnytt(tidigare ”No Shame”), där alla som har ett intresse medverkar i att skriva artiklar, redigera och tillslut trycka tidningen.
På kontoret finns det oändligt många arbetsuppgifter i olika grader där alla uppgifter är lika viktiga!

Köket och vår restaurang Oasen på andra våningen

På Oasen serveras lunch klockan 12.00 varje vardag.
Vi sköter allt från matplanering, inköp, tillagning, servering och arbetar sida vid sida med varandra. På onsdagskvällarna gör vi enkla måltider tillsammans och umgås i god gemenskap. Vi har även söndagsmiddag två söndagar i månaden, och hjälps åt med tillagning och förberedelserna inför den.
Utöver det driver vi även vårt café där medlemmar kan köpa fika under dagen.

IT och Ekonomi samt Service på tredje våningen

IT sysslar vi med att hantera och administrera datorer och nätverk samt att se till att husets informationsteknik såsom elektroniska whiteboardskärmar och övriga informations och konferenssystem konfigureras och fungerar som de ska.

Ekonomi hanterar vi bokföring och redovisning, ofta i nära samarbete med Fontänhusets klubbhuschef som också har sin plats här uppe.

Service-enheten fungerar som ett vaktmästeri. Här tar vi hand om underhållet av huset och hjälps åt med att se till så att allt fungerar som det ska. Vi genomför även renoveringsarbeten i huset. Gillar du hantverksarbete är detta helt rätt enhet för dig!