Våra team 

 

Hos oss på Fontänhuset i Helsingborg kan du välja att ingå i ett av våra team om du har lust och intresse.

I teamen har du möjlighet att vara delaktig i och påverka olika processer och beslut som tas.

 

Ekonomiteamet

I Ekonomiteamet ingår de som håller koll på vår ekonomi och kollar så att budgeten följs med allt vad det innebär. Hit hör bland annat fakturor, enhetsredovisningar, årsredovisningar och revisioner. Om du är intresserad av siffror och att ta ansvar så är detta arbetsuppgifterna för dig.

Marknadsföringsteamet

I Marknadsföringsteamet ingår de som är Fontänhusets ansikte utåt. Här tar vi fram nytt informationsmaterial, broschyrer och annat för att göra reklam för oss och sprida vårt budskap. Hit hör föreläsningar, som bland annat hålls en gång i veckan på 5:e våningen och på Helsingborgs Lasarett för inneliggande patienter. På föreläsningarna tar vi upp information om vad Fontänhuset är för något, och vad vi kan tänkas erbjuda för stöd och hjälp för den enskilda personens tillfrisknande.

Sociala aktiviteter-teamet

Sociala aktiviteter-teamet är den grupp som samlas en gång i månaden för att komma med förslag och planera in olika sociala aktiviteter till onsdagskvällar och söndagar. Här är alla förslag på roliga aktiviteter att hitta på tillsammans välkomna. När medlemmar på Fontänhuset hittar på saker ihop utanför huset, betalar du endast 20% av det totala priset för aktiviteten.