Fontänhuset Helsingborg är för tillfället stängt pågrund av COVID-19

Vi kommer att bedriva verksamheten digitalt tills restriktionerna av regeringen släppt gällande antalet av individer som får mötas i grupp. 

Vi använder oss av ett program som kallas webex. Via webex kan medlemmarna och handledarna chatta och koppla upp sig så att man kan se varandra via webbcamera. Detta kan man göra när man känner för det! Allting är frivilligt.

Mer info finner ni under flikarna ”COVID-19” samt ”WEBEX”.

 

Vi har tre stycken fasta tider där vi har olika möten varje vardag.  

Det schemat ser ut såhär: 

 

8:30 – ca 9:15 Frukostmöte 

Här kopplar vi upp oss till webex där det är frivilligt om man vill ha sin webbcamera på eller inte. Vi äter frukost tillsammans och pratar om allt möjligt för att få en trevlig start på dagen! 

9:15- ca 09:30 Enhetsmöte 

Här kopplar vi upp oss till webbex där det är frivilligt om man vill ha sin webbcamera på eller inte. För de som vill så finns det möjlighet att utföra arbetsuppgifter hemifrån under denna tid som vi bedriver verksamheten digitalt. Vi berättar vad för uppgifter det finns att göra under dagen som man frivilligt kan ta sig ann. Handledarna finns tillgängliga, precis som på huset, för hjälp, guiding, coachning och socialisering med medlemmarna. Om man vill sova länge eller har andra planer medan mötet är igång så kan man alltid kontakta en handledare under dagen om man känner för att göra någon uppgift.  

 

13:00 – ca 13:15 Enhetsmöte 

Här kopplar vi upp oss till webbex där det är frivilligt om man vill ha sin webbcamera på eller inte. Vi går igenom vad handledarna och medlemmarna gjort sedan morgonens möte. Vad man gjort för uppgifter (eller inte gjort, allt är alltid frivilligt) vad som finns kvar på dagens agenda samt allmän socialisering. 

Handledarna arbetar hemifrån till 16:00 och kan nås under dagen via telefon och mejl om man bara vill snacka lite eller ha hjälp med någonting. De finns där för er! 

Under fliken “webex” får man hjälp med hur programmet fungerar. 

Kontaktuppgifter till handledarna finner ni under fliken “kontakt” – fliken.