Hej alla medlemmar tongue-out

Här kommer en liten uppdatering kring det aktuella läget och de restriktioner och råd som påverkar oss här på Fontänhuset.

I nuläget håller vi huset öppet som vanligt måndag till fredag men på aningen sparlåga.
Onsdagskvällar och söndagar får vi tyvärr som läget ser ut  just nu hålla stängt.
Även verksamheten på dem olika enheterna saktar ner takten så smått. Vi är i nuläget både mindre antal medlemmar och färre antal handledare på plats eftersom dels att många av våra medlemmar tyvärr tillhör olika riskgrupper och gör det kloka valet att hålla sig hemma för tillfället. Och för att både Mallan och Lotta är satta i karantän och kommer tills läget har förändrats att arbeta hemifrån. Det är dock möjligt att kontakta dem på telefonnumren nedan mellan kl 13.00 och 16.00 då dem under förmiddagarna kommer att arbeta med reach out och dylikt.
Mallan når du på telefonnummer 070-5439643 och Lotta når du på telefonnummer 070 5437197.

 

Kl 08.30 varje morgon kommer vi hädanefter att ha möte tillsammans under frukosten via webex och alla som vill får mer än gärna koppla upp sig för att delta.
Finns det fler möten och forum som vi kan använda webex till, tipsa oss gärna! Mer information om webex, hur man installerar det osv finner du också här,
fast i ett eget inlägg).

Tillsammans måste vi alla som nu är kvar i huset att hjälpas åt så gott vi bara kan för att kunna hålla vårt Fontänhus öppet.
Det kommer garanterat att bli några annorlunda arbetsinriktade Fontänhus dagar som vi har framför oss, men det fixar vi om vi bara gör det tillsammans!!! 

Vi kommer löpande att uppdatera här och på vår hemsida så fort det sker ändringar som påverkar oss på huset. smile